Kültéri zsalúzia E-50K

E-50M kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól. A lamellák lapos kialakításának köszönhetően kedvezőbbek a felhúzott csomag méretei így kevesebb a helyigénye mint a peremezett lamellák esetében.

A fix, rozsdamentes, műanyaggal bevont 2 mm átmérőjű vezető sodrony biztonságos és teljes működést biztosít a zsalúziának.

Zsalúziák mozgatásahajtókarral vagy zsinórral történik.

Alumínium karnis a záró profil és a sodrony konzolok alapszíne fehér, ezüst vagy elox – felár fejében bármilyen RAL színben rendelhetők. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk.

Lamellák 8 alapszínben rendelhetők

Zsaluzia szélessége maximumZsaluzia magassága maximumKapcsolt szerkezet max. szélessége (motoros működtetés)
350 cm400 cm8 fm
Zsaluzia típusaZsaluzia minimális szélességeMaximális árnyékolt felület
E-50k végtelenített zsinór40 cm5 m2
E-50K kézi működtetés60 cm (52)8 m2

Végtelenített zsinórok hosszúsága mm-ben:

1000, 1250, 1500, 1750, 2000, 2250, 2500

h4>
Kapcsolt szerkezetek:

Egy meghajtáshoz több zsaluzia is kapcsolható. Maximum 3 zsaluzia mozgatható a közepén elhelyezett motor esetén. Legtöbb 5 fordító helyezhető el a motor egyik, illetve másik oldalán. Két kapcsolt szerkezet között ajánlott 2 cm hézagot tartani!

Zsaluzia anyaga:

lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , szélesség 50 mm, lamella vastagsága 0,23mm
karnis – 56 x 58 mm horganyzott felületű acéllemez vagy extrudált alumínium
záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével (RAL 9016 fehér,RAL 9006 ezüst vagy elox)
vezető sodrony – inox sodrony, ø 2 mm-es átlátszó műanyag burkolattal
takarólemez – 1,5 mm vagy 2 mm vastag hajlítot alumínium lemez
létra és mozgató szalag – speciális szintetikus szál szürke színű, szürke színű 6 mm széles textil szalag

Lamella színskála

Figyelmeztetés: E-50 lamella pereme minden esetben festett

 

Ábra E-50K

Csomag magassága

Kültéri zsalúziák
S-90
Vezetősínben vezetett S-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését
Kültéri zsalúziák
C-80
Vezetősínben vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (80 mm széles)) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz
Kültéri zsalúziák
F-80
F-80 kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Kültéri zsalúziák
E-50K
E-50M kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Homlokzati zsaluzia
Kültéri zsalúziák

Homlokzati zsaluzia

Kültéri homlokzati zsaluzia egy olyan hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely az elektromos működtetésnek köszönhetően maximális kényelmet biztosít a felhasználójának.
Elektronika
Elektronika

Somfy vezérlés

Uralja árnyékát egy érintéssel! Az IO technológia a Somfytól lehetővé teszi árnyékolói vezérlését táblagépről, asztali gépről vagy akár az okostelefonjáról is.