Kültéri zsalúzia C-65

VVezetősínben vezetett C-65 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (65 mm széles) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely a napsugárzás több mint 85%-t árnyékolja, így megakadályozza a beltér túlhevülését.
Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik Vyšší komfort je možné dosiahnuť napojením na automatiky reagujúce na slnko a vietor. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. A csendes működést a vezetősínbe sajtolt gumi tömítés biztosítja. Vezetősín és a záró profil elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk.

Színskálában 9 alapszín választható. Vezetősínben megvezetett kültéri zsalúziák szélterhelhetősége nagyobb és csendesebb a működésük is a sodronyos zsalúziákkal szemben.

Zsaluzia szélessége maximumZsaluzia magassága maximumKapcsolt szerkezet max. szélessége: (motoros működtetés)
500 cm500 cm8 fm
Typ žalúzieMinimálna šírka žalúzieMaximálna plocha žalúzie
C-65 kézi működtetés40 cm9 m2
C-65 motoros működtetéss60 cm (52)14 m2

Kapcsolt szerkezetek:

Egy meghajtáshoz több zsaluzia is kapcsolható. Maximum 3 zsaluzia mozgatható a közepén elhelyezett motor esetén. Legtöbb 5 fordító helyezhető el a motor egyik, illetve másik oldalán.

Zsaluzia anyaga:

lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , tömítő profillal C – alakba hengerelt peremezett, szélessége 65 mm
karnis – 56 x 58 mm horganyzott felületű acéllemez vagy extrudált alumíniumu
záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével
vezetősín – 20 x 20 mm extrudált alumínium
takarólemez – 1,5 mm vagy 2 mm vastag hajlítot alumínium lemez
létra és mozgató szalag – speciális szintetikus szál, szürke vagy fekete színben

Lamella színskála

ÚJDONSÁG: Az F-80 típusú lamellák pereme festetlenül is rendelhető
(kérésre festetlen peremmel a következő színű lamellák is rendelhetők: 010B – Fehér, 716B – antracit, 907B – Ezüst szürke, 908B – bronz) 

 

Ábra C-65

Csomag magassága

Kültéri zsalúziák
S-90
Vezetősínben vezetett S-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését
Kültéri zsalúziák
C-80
Vezetősínben vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (80 mm széles)) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz
Kültéri zsalúziák
F-80
F-80 kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Kültéri zsalúziák
E-50K
E-50M kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Homlokzati zsaluzia
Kültéri zsalúziák

Homlokzati zsaluzia

Kültéri homlokzati zsaluzia egy olyan hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely az elektromos működtetésnek köszönhetően maximális kényelmet biztosít a felhasználójának.
Elektronika
Elektronika

Somfy vezérlés

Uralja árnyékát egy érintéssel! Az IO technológia a Somfytól lehetővé teszi árnyékolói vezérlését táblagépről, asztali gépről vagy akár az okostelefonjáról is.