Somfy TaHoma és a Amazon Alexa

Gondolt már arra, hogy hanggal vezérli otthonát?

Beszéljen Alexához, és indítsa el a TaHoma előre konfigurált forgatókönyveit! Rendkívül egyszerű és időt takarít meg! Mondja ki az ébresztőként funkcionáló „Alexa” nevet, és vezérelje hangjával okosotthonát**!

A TaHoma és Amazon Alexa közötti interakció jelenleg az alábbi nyelveken érhető el: angol, francia, német. Arról, hogy az Ön országában elérhető-e az Amazon Alexa az Amazon Alexa szolgáltatással rendelkező készülékeken, az Amazon weboldalán tájékozódhat.

**A TaHoma bizonyos forgatókönyvei biztonsági okokból nem elérhetőek az Alexa szolgáltatáson keresztül: bejárati ajtó, garázsajtó, riasztó, kamera, sziréna. 

Használja az „Alexa” szót a szolgáltatás felébresztéséhez Mondja ki a „Trigger” aktiváló szót, majd az elindítani kívánt TaHoma forgatókönyv nevét.

Például, ha azt mondja: „Alexa trigger Goodbye”, akkor Alexa leengedi az összes redőnyt, lekapcsolja a lámpákat és távollét módba állítja a termosztátot.

Egyszerűen használható

A hangvezérlésnek köszönhetően az otthoni berendezések vezérlése rendkívül intuitívvá és gyermek-/családbaráttá vált. A TaHoma alkalmazásban létrehozott, előre beállított forgatókönyvek elindításához csupán beszélnie kell Alexához, kimondani az ébresztő és az aktiváló szót.

Időt takarít meg

A TaHomában létrehozott forgatókönyv elindításához nem szükséges bekapcsolnia okostelefonját és elindítania az alkalmazást! Csak beszélnie kell Alexához.

Lehetőségek új világa

Azáltal, hogy kompatibilis a legnagyobb márkák berendezéseivel, a TaHoma számos készülék vezérlését teszi lehetővé. Több mint 40 forgatókönyvet lehet létrehozni és hangvezérléssel elindítani az Alexa segítségével