SOMFY SMART HOME

SOMFY SMART HOME

Az otthona eszközeinek automatizálása növeli az Ön kényelmét, valamint növeli biztonságát és energiatakarékosságát. A NEVA zsaluziák mellet a SOMFY termékei csatlakoztathatók napellenzőkhöz, pergolákhoz, redőnyökhöz és garázs-vagy bejárati kapukhoz is.

Smart Home

Somfy TaHoma

Vezérelje az egész háztartását egyetlen alkalmazással

Az intelligens Somfy Tahoma rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsa az egész háztartását okostelefon, vezérlő, tablet és számítógép alkalmazásával. A kulcsrakész üzembe helyezés után a készülék a külső zsaluziák mellett könnyen párosítható kapukkal, napellenzőkkel, világítás és érzékelők szabályozásával, az időzítő és a termosztát támogatásával az energiafelhasználás optimalizálására és a háztartás számos elemének a mindennapi élethez való vezérlésére. Ma a TaHoma® rendszer az egyik legátfogóbb platform a világpiacon.  Széles termékválasztékkal való kompatibilitása, az ajtóktól a világításig, lehetővé teszi, hogy megbízható segítőjévé váljon otthona vezérlésében.

Somfy TaHoma és hangsegédek összekötése?

További információ a Google Assistant, a HomeKit és az Amazon Alexa intelligens hangsegédekkel való összekötés előnyeiről:

Milyen márkákkal kompatibilis a Somfy TaHoma?

Smart Home

Somfy Connexoon

A zsaluzia, terasz vagy ház bejárat egyszerű, kényelmes vezérléséhez

Az intelligens Connexoon vezérlés akár egy okostelefon alkalmazásával lehetővé teszi a zsaluziái és otthona biztonságának egyszerű vezérlését.  A Connexoon Window alkalmazással közvetlenül vezérelheti lakása árnyékolását esetleg beállíthatja, hogy az időjárás, vagy egyedi programok vezéreljék azt. A Connexoon egy ideális megoldás, intelligens vezérlést kérő kevésbé igényes felhasználó számára. Egy érintéssel irányíthatja otthonát a világ bármely pontjáról!

Somfy kiegészítő vezérlések

Somfy
Nina Timer

A Nina Timer io egy központi távvezérlő időzítő funkcióval. Az érintőképernyővel könnyedén testre szabhatja a kezelőszerveket az Ön igényeinek megfelelően. Funkciói közé tartozik az Ön kényelmét biztosító időzítő, az otthon biztonságának növelését szolgáló jelenlét-szimulátor, valamint az energiamegtakarítást elősegítő napnyugta funkció. A stílusos formatervezésnek és a 4 különböző, elegáns és stílusos árnyalatú borítóanyagnak köszönhetően a Nina Timer esztétikai kiegészítőként illeszkedik minden otthonba.

Somfy
Situo 5 Variation io

Ötcsatornás hordozható távirányító öt io meghajtó vagy io meghajtó csoportosításához.

 

Somfy
Smoove 1 io

Egycsatornás io-homecontrol® falvezérlő, egy árnyékoló elem vagy csoport vezérléséhez. Érintésvezérlés. A vezérlőt és a keretet külön kel választani.