SOMFY SMART HOME

Az otthona eszközeinek automatizálása növeli az Ön kényelmét, valamint növeli biztonságát és energiatakarékosságát. A NEVA zsaluziák mellet a SOMFY termékei csatlakoztathatók napellenzőkhöz, pergolákhoz, redőnyökhöz és garázs-vagy bejárati kapukhoz is.

Smart Home

Somfy TaHoma® switch

Vezérelje az egész háztartását egyetlen alkalmazással

Az intelligens Somfy Tahoma rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsa az egész háztartását okostelefon, vezérlő, tablet és számítógép alkalmazásával. A kulcsrakész üzembe helyezés után a készülék a külső zsaluziák mellett könnyen párosítható kapukkal, napellenzőkkel, világítás és érzékelők szabályozásával, az időzítő és a termosztát támogatásával az energiafelhasználás optimalizálására és a háztartás számos elemének a mindennapi élethez való vezérlésére. Ma a TaHoma® rendszer az egyik legátfogóbb platform a világpiacon.  Széles termékválasztékkal való kompatibilitása, az ajtóktól a világításig, lehetővé teszi, hogy megbízható segítőjévé váljon otthona vezérlésében.

Somfy TaHoma és hangsegédek összekötése?

További információ a Google Assistant, a HomeKit és az Amazon Alexa intelligens hangsegédekkel való összekötés előnyeiről:

Milyen márkákkal kompatibilis a Somfy TaHoma?

Somfy kiegészítő vezérlések

Somfy
Nina Timer

A Nina Timer io egy központi távvezérlő időzítő funkcióval. Az érintőképernyővel könnyedén testre szabhatja a kezelőszerveket az Ön igényeinek megfelelően. Funkciói közé tartozik az Ön kényelmét biztosító időzítő, az otthon biztonságának növelését szolgáló jelenlét-szimulátor, valamint az energiamegtakarítást elősegítő napnyugta funkció. A stílusos formatervezésnek és a 4 különböző, elegáns és stílusos árnyalatú borítóanyagnak köszönhetően a Nina Timer esztétikai kiegészítőként illeszkedik minden otthonba.

Somfy
Situo 5 Variation io

Ötcsatornás hordozható távirányító öt io meghajtó vagy io meghajtó csoportosításához.

 

Somfy
Smoove 1 io

Egycsatornás io-homecontrol® falvezérlő, egy árnyékoló elem vagy csoport vezérléséhez. Érintésvezérlés. A vezérlőt és a keretet külön kel választani.