Legyen a partnerünk

Minden árnyékolástechnikai cégnek együttműködési lehetőséget kínálunk fel. Segítséget nyújtunk új épületek tervezésénél, de a meglévő épületek árnyékolástechnikai problémáinak megoldásánál is.

Megbízható üzleti partnereket keresünk akik forgalmaznák és szakszerűen szerelnék a NEVA termékcsalád termékeit.
Tervezők és építészek számára készítettünk egy műszaki dokumentációs csomagot nyomtatott és elektronikus változatban is.
A műszaki támogatás részét képezik nem csak a minta darabok és dokumentációk nyújtása, de a Žaluzie NEVA s.r.o.székhelyén való kereskedelmi és szerelési továbbképzés is.Telefonos konzultációs lehetőség.

Továbbképzési lehetőség.

spolupraca_2 spolupraca_3

Szerződési feltételek

Üzletfeleinkkel keretmegállapodásokat az egyedi megrendelések esetén vállalkozási szerződést. A keretmegállapodások és a reklamációs feltételek kérésre elérhetőek.

Kültéri zsalúziák
S-90
Vezetősínben vezetett S-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését
Kültéri zsalúziák
C-80
Vezetősínben vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (80 mm széles)) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz
Kültéri zsalúziák
F-80
F-80 kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Kültéri zsalúziák
E-50K
E-50M kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól…
Homlokzati zsaluzia
Kültéri zsalúziák

Homlokzati zsaluzia

Kültéri homlokzati zsaluzia egy olyan hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely az elektromos működtetésnek köszönhetően maximális kényelmet biztosít a felhasználójának.
Elektronika
Elektronika

Somfy vezérlés

Uralja árnyékát egy érintéssel! Az IO technológia a Somfytól lehetővé teszi árnyékolói vezérlését táblagépről, asztali gépről vagy akár az okostelefonjáról is.