Zipscreen ZIP135

Zipscreen

ZIP135

Egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergola. A szögletes vagy íves tokban  a 16 szövet egyikéből készítjük, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést. Egyedülálló tengely rögzítés megkönnyíti a napháló szervizelését

A screen haló minden  tartozékát bármilyen RAL színre színterezzük. Az általános két éves garancia mellett további két éves plusz garanciát adunk.

A Zip135 napháló Somfy motorokkal készül , ám bármilyen okos otthon megoldás telepítésében is a rendelkezésükre állunk.

luxus.png

Minőségi kivitel

A Zip135 screen naphaló elegáns és remek tartozéka a pergoláknak, családi és irodaházaknak. A terméket az építészek, tervezők és igényes befektetők is értekelni fogják.

odolna_a_ticha.png

Tartós és csendes

A zárólécben és a vezetősínben való szilárd rögzítésnek köszönhetően a napháló akár 80 km/h-s szélnek is ellenáll , ráadásul szélben is hihetetlenül csendes.

zatemnuje_podla_potreby.png

Igények szerinti árnyékolás

A naphálókat 16 szövet egyikéből gyártjuk - az áttetszőtől a teljesen sötétítőig. A vevő így könnyen választhat igényei szerint.

MŰSZAKI ADATOK
Zipscreen ZIP135
Napháló szélessége (mm)
Napháló magassága (mm)
Szélállóság osztály
Motor
6000-ig
6000-ig
6-ig
Jelmagyarázat
1  Tokmagasság + alsó profil nagy (mm)
Nagy alsó profil (mm)
3  Vezető profil szélessége (mm)


180
55
37
Zipscreen ZIP100
Napháló szélessége (mm) 6000-ig
Napháló magassága (mm) 6000-ig
Szélállósági osztály 6-ig
Jelmagyarázat :
1  Tok magasság + alsó profil nagy (mm) 180
2 Nagy alsó profil (mm) 55
5  Kicsi alsó profil (mm) 37
SZÖVETEK KIVÁLASZTÁSA
TELEPÍTÉSI MÓDSZER

SZERELÉS AZ ABLAKKERETRE

Egyszerű szerelés a falra vagy közvetlenül az ablakkeretre. A naphálót és a tartozékait  az ablakkeretbe vagy a falra rögzíti.

FALKÁVÁBA SZERELÉS

Az összes profilt és a felső tokot is a falkávába rögzíti, igy a naphálót  kissé kiemeli az ablak elé, de az továbra is  nyílásba  marad. Ha ez műszakilag lehetséges, ezt a lehetőséget javasoljuk.

PERGOLÁRA VALÓ SZERELÉS

A pergolára való szerelés eseténi,a vezetősíneket  rögzítse a pergola oszlopaihoz. A naphálót klasszikus fa és modern alumínium pergolára is felszerelheti.