SOMFY

Távirányítók: Vegye kézbe az irányítást!

Adja hozzá motorizált berendezését távirányítójához a gyors és egyszerű működtetés érdekében! 

Központosítsa otthona berendezéseit

Eszközeit külön-külön is vezérelheti, de csoportokat is létrehozhat.

Állítson be életmódjának megfelelő forgatókönyveket

Állítsa be a műveleteket a nap különböző fontos óráira vonatkozóan. Könnyen beállíthatja, hogy redőnyei reggel egy adott időpontban automatikusan kinyíljanak, és este egy adott időpontban automatikusan bezárjanak..

Ne féljen a színektől!

Szabja személyre a távirányító tokjának és keretének színét, hogy illeszkedjen otthona berendezéséhez. A Somfy-nál mindenre figyelünk, még a dizájnra is!.

NINA io

A Nina távirányító segítségével számos eszközt vezérelhet egyenként vagy együtt, pl. a motorizált redőnyöket, a napellenzőket, világítást vagy akár a Velux tetőablakait. Tekintse meg és állítsa be a berendezés pontos helyzetét a képernyőn.

SITUO 5 Variation
A/M io

Situo 5 Variation io A/M Pure II – 5 csatornás távirányító. A / M gomb – az Auto / Manual üzemmód be- vagy kikapcsolásához, a külső érzékelőkből, vagy okosközpontból származó parancsok figyelmen kívül hagyásához 

SMOOVE 1 A/M io

Érintőgombos vezetéknélküli fali vezérlés. Egy érintés, amely életre kelti otthonát. Elemmel működő vezetéknélküli fali kapcsoló rádiós motorok vezérléséhez.

Megoldás a Somfy berendezés automatizálására

Eső-, napfény-, szél- vagy hőmérséklet-érzékelők: használjon egyetlen érzékelőt, így a redőnyök, a napellenzők, az árnyékolók vagy a rolók adott időjárási viszonyok között automatikusan kinyílnak vagy bezárnak.

Eolis io

Szélérzékelő Megvédi a napellenző ponyváját és a zsaluzia szerkezetét a szél okozta károktólm

Eolis wirefree io

Vezetéknélküli szélérzékelő napellenzőhöz, külső textil rolóhoz és zsaluziához. A vezetéknélküli szélérzékelő utólag is egyszerűen telepíthető, hiszen nincs szükség vezetékezésre az érzékelő és a motor között

Sunis WireFree II io

Vezetéknélküli fényérzékelő. Automatikusan működteti a zsaluziát, redőnyt, napellenzőt és beltéri árnyékolókat. Hatékony árnyékolással energiát takaríthat meg.