Intelligens Somfy vezérlés

Intelligens otthon: egyszerűsítse életét!

Somfy TaHoma® switch

Egy bázis, több száz lehetőség

TaHoma® a legteljesebb okosotthon élmény. A TaHoma egy globális, bővíthető megoldás, segítségével több mint 200 eszköz vezérelhető. Csatlakoztassa redőnyeit, zsaluziáit, a világítást, dugaljakat, a fűtést, a kertkaput, a garázskaput, a kamerákat, az audiorendszerét, a légkondícionálót és így tovább. Amazon Alexa vagy Google Asszisztens kompatibilitásának köszönhetően hangjával is tud utasításokat adni, nem szükséges távirányítók vagy alkalmazások használata. A TaHoma központhoz közvetlenül hozzáadható számos Velux, GU, Hitachi, Honeywell, Philips HUE, Sonos eszköz. Az IFTTT szolgáltatással pedig több száz gyártó és szolgáltató termékeivel tudunk együttműködni. Üdvözöljük az intelligens otthon korszakában, a jövő már elkezdődött!
 
 • Az én házam
  – A csatlkakoztatott otthonnak köszönhetően minden okosotthon eszközt egyesével, vagy csoportosan működtethet.
  – Megnézheti a berendezések aktuális állapotát: pl. hogy nyitva, vagy zárva van az ablak és a termékek állapotáról valós idejű visszajelzést kap készülékére.
  – A kamerán keresztül bármikor hazanézhet.
   
 • Az én forgatókönyvem
  – Hozzon létre életmódjához igazodó forgatókönyveket, hogy a különböző berendezések az Ön kívánsága szerint az előre beállított módon működjenek (például: a “távozás” forgatókönyv bezárja a tetőablakokat, lehúzza a redőnyöket és lekapcsolja a világítást).
  – Aktiválja a forgatókönyveket egyszerűen.
   
 • Napi és heti időzítések
  – Hozzon létre különböző forgatókönyveket a hétköznapokra és hétvégére (összesen 20 lehetőséget állíthat be)
  – Minden napra más forgatókönyveket is létrehozhat
   
 • Az érzékelőim
  – A forgatókönyvek elindulhatnak automatikusan is az érzékelők parancsára: pl. ha kisüt a nap, vagy a szoba belső hőmérséklete megváltozik.
  – Az érzékelőkkel automatikusan működnek árnyékolói az évszaknak megfelelően. Így télen a ház melegebb, nyáron hűvsebb lesz.
  – A program tájékoztatót küld a telefonjára, ha valami változás történik otthon.