Bővítjük a külső árnyékolás körét. A zsaluzia mellett kültéri textil árnyékolókat is gyártunk – konkrétan ZIPSCREENS-t.


Amint  tudják, az elmúlt években kizárólag külső zsaluzia gyártására szakosodtunk. A piac fejlődése és az Önök, üzleti partnereink kereslete azonban erősen motivált minket arra, hogy a külső árnyékolók kínálatát további termékekkel  bővítsük.
Ezért januártól eleget teszünk kéréseiknek, és mint újdonság kültéri textil árnyékolókat is gyártani kezdünk – konkrétan ZIPSCREENS-t.

Az előkészületek sok hónapot vettek igénybe

Az árnyékolókkal kapcsolatos döntés nem egyik napról a másikra született. Gyártósorokat, megbízható anyagszállítókat kerestünk egész Európában, és magát a terméket hangoltuk és teszteltük. Ennek köszönhetően a NEVA zipscreen, valamint a kültéri zsaluzia megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Design és tartós külső árnyékolás

Két változatban kínáljuk őket: ZIP100 és ZIP135.A naphálót 16 alap szövet egyikéből készítjük, bármilyen RAL színű kiegészítőkkel. Ha mégis más szövetre vágyik, beszerezzük – de ez bizonyos ideig eltart.

Maguk a naphálók részletekben különböznek egymástól. A ZIP100 egy kisebb felső tokos változat, melyet két alakban (szögletes és íves) gyártunk. Ezen napháló határértékei kisebbek, a keskenyebb alsó profilú változatnál felhúzott állapotban a napháló szinte teljesen elrejtőzik a tokban. Egy másik változatban dönthetőek a vezetősínek.

A ZIP135 robusztusabb felső tokkal (szintén szögletes és íves változatban gyártjuk) és alsó profillal rendelkezik . Ennek köszönhetően akár 6 méter szélességben is gyárthatóak,így nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas lehet.

Mindkét típusú naphálót felhasználhatja a családi házak árnyékolására, és a pergolák számára is nagyon népszerűek, és gyakran látjuk őket a prémium fejlesztési projektekben is.

Mindkét típusnál azonosak  szolgáltatásaink mint a kültéri zsaluzia esetén:

• 2 + 2 év garancia, • bármilyen RAL színű tartozék, • gyártási határidő 12 munkanap.

Már a gyártásnál ügyelünk arra,hogy a kész termékek a szerelésnél legkevésbé munkaigényes állapotban kerüljenek ki. Az alap naphálók gyártási határideje 14 nap, és akár a szerelési helyyszínre is kiszállítjuk.

“Az elmúlt évben ügyfeleink 43% -a a zsaluzia mellett más típusú külső árnyékolást is keresett. Ezért eleget teszünk kéréseiknek, és bővítjük a választékot. Ennek ellenére hűek maradunk szakirányunkhoz, és csak külső árnyékolást állítunk elő.” Miloslav Matoušek marketing menedzser egészíti ki.

Érdekli a zipscreen? Tekintse meg a termék részleteit, vagy tudassa velünk és egyeztessen időpontot.

a cikk szerzője: Miloslav Matoušek

Miloslav Matoušek 2018 óta dolgozik a NEVA-nál marketing menedzserként. A prágai Cseh Műszaki Egyetemen tanult, és diploma megszerzése után marketinggel kezdett dolgozni. Szakmai tapasztalat: HANÁK NÁBYTEK és a Student Agency. A márka fejlesztésére összpontosít, és hosszú távú marketing és üzleti célokat tűz ki a NEVA-ra.