Somfy SmartHome

Az otthona eszközeinek automatizálása növeli az Ön kényelmét, valamint növeli biztonságát és energiatakarékosságát. A NEVA zsaluziák mellet a SOMFY termékei csatlakoztathatók napellenzőkhöz, pergolákhoz, redőnyökhöz és garázs-vagy bejárati kapukhoz is.

Somfy
TaHoma Switch

Vezérelje az egész háztartását egyetlen alkalmazással

Az intelligens Somfy Tahoma rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsa az egész háztartását okostelefon, vezérlő, tablet és számítógép alkalmazásával. A kulcsrakész üzembe helyezés után a készülék a külső zsaluziák mellett könnyen párosítható kapukkal, napellenzőkkel, világítás és érzékelők szabályozásával, az időzítő és a termosztát támogatásával az energiafelhasználás optimalizálására és a háztartás számos elemének a mindennapi élethez való vezérlésére. Ma a TaHoma® rendszer az egyik legátfogóbb platform a világpiacon.  Széles termékválasztékkal való kompatibilitása, az ajtóktól a világításig, lehetővé teszi, hogy megbízható segítőjévé váljon otthona vezérlésében.

Töltsd le a TaHoma by Somfy alkalmazást okostelefonodra:

Somfy TaHoma és hangsegédek összekötése?

További információ a Google Assistant, a HomeKit és az Amazon Alexa intelligens hangsegédekkel való összekötés előnyeiről:

Milyen márkákkal kompatibilis a Somfy TaHoma?

Somfy kiegészítő vezérlések

Somfy
Situo 5 Variation IO

Ötcsatornás hordozható távirányító öt io meghajtó vagy io meghajtó csoportosításához.

Somfy
Smoove 1 IO

Egycsatornás io-homecontrol® falvezérlő, egy árnyékoló elem vagy csoport vezérléséhez. Érintésvezérlés. A vezérlőt és a keretet külön kel választani.

Somfy
Nina Timer

A Nina Timer io egy központi távvezérlő időzítő funkcióval. Az érintőképernyővel könnyedén testre szabhatja a kezelőszerveket az Ön igényeinek megfelelően. Funkciói közé tartozik az Ön kényelmét biztosító időzítő, az otthon biztonságának növelését szolgáló jelenlét-szimulátor, valamint az energiamegtakarítást elősegítő napnyugta funkció. A stílusos formatervezésnek és a 4 különböző, elegáns és stílusos árnyalatú borítóanyagnak köszönhetően a Nina Timer esztétikai kiegészítőként illeszkedik minden otthonba.